Μεταφερθήκαμε σε νέα γραφεία! Για λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ!

Πρωτοπορία
Η KLADIS ENERGY ως πρωτοπόρος στον τομέα της ενέργειας συνεργάζεται
με τους μεγαλύτερους και πιο
αξιόπιστους οίκους φωτοβολταϊκών
συστημάτων στην αγορά.
Συντήρηση Φ/Β Σταθμών
Service Kladis Energy
  Μετάφραση  

Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

Η Κλάδης Ενεργειακή ως πρωτοπόρος στον τομέα της ενέργειας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους φωτοβολταϊκών, αιολικών & ηλιοθερμικών συστημάτων στην αγορά (Victron, Mercury Power, Luxor, Risen, Steca, Pioneer, Suntech, Sunning Windpower, Primus Windpower, GSM Solar, Centrosolar, Wiosun, Sanyo, RefuSol, Diehl Ako, SMA, Hilti, Μεταλλοδομή, Alumil, Krinner κ.α).

Σεβόμενη τον πελάτη διαθέτει άρτια εκπαιδευμένα τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό ώστε να σχεδιάζει και να υλοποιεί εγκαταστάσεις, προσφέροντας βέλτιστες λύσεις για την μελέτη, την προμήθεια, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση τους.

Στα πλαίσια αυτά διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, παρέχοντας ότι πιο καινοτόμο και αξιόπιστο στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η Κλάδης Ενεργειακή ΕΠΕ είναι θυγατρική της Τεχνικής Κατασκευαστικής εταιρείας ″Κλάδης ΑΕ″ , η οποία έχει κατασκευάσει μεγάλα τεχνικά έργα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Είναι αντιπρόσωπος του γερμανικού οίκου GSM Solar ο οποίος έχει αναπτύξει με επιτυχία ένα μονοαξονικό σύστημα ιχνηλάτησης του ήλιου το οποίο προσφέρει 35% μεγαλύτερη απόδοση βάσει μετρήσεων σε σχέση με αντίστοιχο σύστημα στηριγμένο σε σταθερές βάσεις (εγγυημένη απόδοση 25%).

Επίσης αντιπροσωπεύει την φ/β γεννήτρια PVT της γερμανικής εταιρίας WIOSUN, η οποία συνδυάζει με επιτυχία τα οφέλη ενός φ/β και ενός ηλιοθερμικού συστήματος.

Η Κλάδης Ενεργειακή δημιουργήθηκε το 2011 με σκοπό την μελέτη και την κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πηγές ενέργειας οι οποίες συντελούν στην οικονομική ανάπτυξη και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Σε συντόμο χρονικό διάστημα κατέκτησε ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς και προχώρησε στην μελέτη και την κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας σε ολόκληρη την επικράτεια, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στον χώρο ως μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες.

Το 2012 η εταιρεία αντιλαμβανόμενη την στροφή της αγοράς, έδωσε έμφαση στην κατάρτιση του προσωπικού της, στα αυτόνομα ενεργειακά συστήματα και στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Κατέχοντας το 2013 ήδη ένα σημαντικό μέρος της αγοράς των αυτόνομων ενεργειακών συστημάτων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, προχώρησε στην δημιουργία ένος δικτύου συνεργατών σε ολόκληρη την Κρήτη, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των τελικών καταναλωτών.

Στόχος της Κλάδης Ενεργειακή είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας έργων και υπηρεσιών, ούτως ωστε να αποκτήσει ηγετική θέση στον ενεργειακό κλάδο.

  Εταιρία        Έργα        Υπηρεσίες        Προϊόντα        Ενέργεια        Επικοινωνία        Ειδήσεις     
© Copyright Kladis Energy, All Rights Reserved | Design and Hosting by crete-web.gr